En de prijzen zijn uitgedeeld!

 

 

Alle uitslagen zijn bijgewerkt!

Nico Rozendaal is de grote winnaar van de 2021 Debona Tourpool! Gefeliciteerd Nico!! Twee weekprijzen en de eerste plaats.
De prijzen worden in de loop van de week uitgekeerd. 
De (oude) tourpooldirectie dankt alle deelnemers voor hun trouwe inschrijving, en bovanal wordt Tom Westdijk bedankt voor het vele voorwerk en het bijwerken van alle uitslagen!
De Ranglijst Aller Tijden (RAT) wordt bijgewerkt door Bernard Nauta.

Tot volgend jaar!!

Pieter

DeBoNa 

al meer dan 27 jaar jouw favoriete Tourpool!

 

 

Ook in 2021 is er weer een DeBoNA tourpool

Tom werkt ook dit jaar alle lijsten bij, maar als je desondanks nog een renner mist kun je dit doorgegeven via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Deelname

Deelname is pas definitief als het inleggeld van 10 euro is overgemaakt op rekeningnummer  NL82 INGB 0004 2142 61   t.n.v. Pieter van der Lucht. Vermeld a.u.b. de naam of namen van de deelnemer(s) waarvoor je betaalt.

 

Indeling periode

Periode 1:  t/m  2 juli  (etappe 1 t/m 7, 7 etappes)

Periode 2: t/m 10 juli (etappe 8 t/m 14, 7 etappes)

Periode 3 : t/m 18 juli  etappe 15 t/m 21 , 7 etappes)


Zet voor de juiste stemming dit muziekje aan op de achtergrond.
 

 Vragen? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

 

Algemene informatie

 

De DeBoNa tourpool is er voor de trouwe vrienden van DeBoNa. Deelname staat open voor onze (oud) deelnemers en hun vrienden.

  • Wij maken zo weinig mogelijk gebruik van cookies en zeker niet om je te kunnen volgen.
  • Deelnemers moeten zich registreren met hun e-mailadres en een zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoorden worden versleuteld opgeslagen en zijn ook niet herkenbaar voor de beheerders van deze site. Om kosten te besparen is dit geen HTTPS site met een versleutelde verbinding. Let dus wel op bij gebruik van openbare WiFi.
  • Deelnemers die al eerder hebben meegedaan kunnen de inloggegevens van voorgaande jaren gebruiken. Wachtwoord  of gebruikersnaam vergeten? Je kan deze opvragen via de link onder het menu.
  • Wij mailen je alleen om je ieder jaar weer op de hoogte te stellen over onze leuke tourpool.  Verder gebruiken we je e-mail adres niet.
  • Uitschrijven kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.